Graveaza bijuteria ta

Despre Serviciul Nostru de Gravare pentru Bijuterii

Bucurați-vă de o experiență personalizată și unică cu serviciul nostru de gravare pentru bijuterii. La Jewelry Viventia, înțelegem că fiecare bijuterie are o poveste unică și că o gravură specială poate adăuga un plus de valoare și semnificație sentimentelor dumneavoastră. Așa că vă oferim posibilitatea de a personaliza bijuteriile dumneavoastră exact așa cum vă doriți.

Metode de Gravare:

Gravare CNC cu Cap Diamantat: Utilizând tehnologia de gravare CNC cu cap diamantat, putem crea designuri precise și detaliate pe o varietate de materiale, inclusiv aur, argint, platină și alte metale prețioase. Această metodă de gravare asigură o finisare impecabilă și o durabilitate sporită a designului.


Gravare CNC prin Laser: Cu ajutorul tehnologiei laser de ultimă generație, suntem capabili să realizăm gravuri precise și fine, chiar și pe suprafețe delicate sau curbe. Această metodă de gravare oferă flexibilitate maximă în crearea de designuri complexe și detaliate.

  Servicii Personalizate

  Gravare Nume/Inițiale: Adăugați un plus de personalitate bijuteriilor dumneavoastră prin gravarea numelui sau inițialelor dumneavoastră, ale partenerului sau ale unei persoane dragi.

   Mesaje și Date Speciale: Imortalizați momentele speciale prin adăugarea unui mesaj personalizat sau a unei date importante pe bijuteria dumneavoastră.


   Designuri Unice: Lucrați împreună cu echipa noastră pentru a crea un design unic și personalizat care să reflecte stilul și personalitatea dumneavoastră.

     

     

    Putem să luam legătură prin